Cursus yoga nidra

In deze 4 delige cursus yoga nidra ontdek je de verborgen geheimen van Yoga Nidra. Hierdoor slaap je dieper, voel je je meer uitgerust & energiek en ga je in 9 toegankelijke stappen naar je meest diepe ontspanning ooit. Voor een laagdrempelige éénmalige investering krijg je toegang tot deze volledige Yoga Nidra Masterclass en ben je voor eens en altijd slechts een paar minuten verwijderd van een complete diepe ontspanning, ongeacht hoe gestresst je je voelt.

Wanneer je problemen hebt om te ontspannen en altijd maar aan staat kan yoga nidra een goede uitkomst bieden. Als je veel stress ervaart, veel piekert en dingen niet makkelijk los kunnen laten of wanneer je ‘s nachts geen diepe herstellende rust bereikt is de eeuwenoude en ‘geheime’ Yoga Nidra techniek een uitkomst. Yoga Nidra is een systematische methode waarbij we toewerken naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning. Zowel jouw lichaam en geest zullen diepe helende ontspanning en rust bereiken tijdens de diepe slaap die wordt bereikt. Één Yoga Nidra sessie kan voelen als 4 uur slaap.

Het mooie van Yoga Nidra is, dat het speciale vorm van Yoga is. Je hoeft niks te doen of te kunnen. Alleen maar te liggen en te luisteren. Het is ook ideaal voor mensen die moeite hebben met mediteren.

Cursus yoga nidra

 •  4-delige masterclass over de eeuwenoude Yoga Nidra techniek.
 • Krachtige inzichten uit de Yoga filosofie en Yoga Nidra.
 • Fysieke en mentale voordelen van Yoga Nidra.
 • 9 stappen die je moet volgen om tot diepe ontspanning te komen tijdens Yoga Nidra.
 • Diepe, transformatieve en helende Yoga Nidra sessie.
 • Tips en trucs om Yoga Nidra tot een gewoonte te maken.
 • Onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde Yoga Nidra docenten.

Yoga nidra biedt de volgende voordelen:

 • Tijdens Yoga Nidra volg je op een systematische manier het ‘pad van slaap’ waardoor je tot een diepe helende ontspanning komt.
 • Een Yoga Nidra sessie voelt als 4 uur slaap. Doordat je diepe ontspanning bereikt herstelt je energie en kom je verfrist uit een sessie.
 • Yoga Nidra helpt je om je gedachten en je ‘analytische geest’ tot rust te brengen. Hierdoor ben je beter in staat op een diepe en kwalitatieve nachtrust te vinden
 • Het beoefenen van Yoga Nidra kalmeert je zenuwstelsel en brengt je geest in balans waardoor je minder stress ervaart.

De geheime Yoga Nidra techniek die oude Yogi’s gebruikten om hun staat van zijn te veranderen en een diepe helende ontspanning te ervaren. Het leert je hoe je op ieder moment van de dag kunt diep kunt ontspannen en je verfrist, goed uitgerust en helder kunt voelen in slechts 20-30 minuten. (Her)ontdek je natuurlijke ontspannen staat van zijn. Verminder stress en angst zonder dat je er iets voor hoeft te leren (je hoeft alleen maar te liggen en te luisteren). Verder krijg je veel praktische tips en trucs in deze cursus yoga nidra die je in normale bij ‘normale’ Yoga Nidra sessies nooit zal horen.

Leer met deze cursus yoga nidra hoe je op een systematische manier altijd naar diepe ontspanning kan gaan, ongeacht wat er in de wereld gebeurt en met effectieve Yoga Nidra sessies een gewoonte van Yoga Nidra maakt, zodat het een vast onderdeel van je dagelijkse leven wordt. Yoga Nidra gebruikt het ‘pad van slaap’ om tot diepe helende ontspanning te komen. De leert de belangrijke 9 stappen die je moet volgen voor, tijdens en na de sessie om een Yoga Nidra sessie effectief te laten zijn. Ook krijg je toegang tot een video waarin we meer uitleggen over wat Yoga Nidra precies is en de voordelen die je gaat ervaren.

 

Share :

Reviews are closed.

Reviews are closed.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz