Klankontspanning online

Een klankontspanning of klankmeditatie helpt je los te laten wat je niet meer nodig hebt op verschillende niveaus. Je komt weer tot jezelf en in je eigen midden, waardoor je makkelijker kunt relativeren en hoofd- van bijzaken kunt onderscheiden.

Tijdens deze soundhealing kun je het beste gemakkelijke kleding dragen, dus geen strakke riem bijvoorbeeld. Als je trombose, een pacemaker of ernstige psychische klachten hebt, dan raad ik je de klankontspanning af.

De video is het beste te luisteren terwijl je op een matje ligt. De klanken helpen vastzittende energie subtiel in beweging te brengen. De resonantie van het geluid heeft een helende werking. Na de klankontspanning sessie ervaar je een diepe ontspanning en een innerlijke reset. Klankontspanning past goed binnen energiewerk. Het draagt bij aan het versterken van je gezondheid en het loslaten van spanningen. Klankhealing of Sound Healing zijn ook passende benamingen hiervoor.

Share :

Teacher

Saskia Baardman

Ik hou van de stille communicatie, de rake woorden, klanken, communicatie in zielsbeelden, communicatie met mens en dier. Om dat alles goed tot zijn recht te laten komen, helpt het om de ontkrachtende ruis op de lijn te verminderen of helemaal weg te halen. Want ruis toont zich in stemmetjes in jezelf, oordelen, emotionele en fysieke pijn en meer. Dan is het tijd om jelees meer
Voorwaarden

De klankontspanning kun je volgen via een privélink in youtube. Deze link is enkel toegankelijk na aankoop van de klankontspanning. Je ontvangt de link direct na betaling.

Reviews are closed.

Reviews are closed.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz