HoliCoaching online coachingsessie 90 minuten

Deze online coachingsessie is ideaal als je ergens mee vast loopt. Dat kun je ervaren in je werk, relaties, toekomstplannen, je lichaam, emoties. Het is niet altijd goed aan te wijzen waar het in zit, maar het vraagt wel aandacht. Misschien vind je het spannend of heb je het al eens aan de kant geschoven. Als je het gevoel hebt dat je er iets mee moet dan is deze online coachingsessie iets voor jouw.

Wanneer je vastloopt kun je dat bijvoorbeeld merken aan communicatieruis die blijft terugkomen. Het lijkt alsof je in een soort wolk van verwarring zit, je creativiteit stroomt niet lekker of hebt last van fysieke pijn. Je wilt hier zicht op, want je weet: dit gaat ergens over. Door een coaching sessie kun je er een positieve verandering of transformatie in te brengen.

Tijd voor een HoliYou sessie die bij jou en je situatie past. Hierbij ga ik uit van dat er niets ontbreekt, dat er niets mis is met je, dus dat je heel, Holi, bent. En hoe je die heelheid kunt eren en voeden.

Bewuste en onbewuste communicatie met jezelf

De coachingsessie gaat over de bewuste en onbewuste communicatie met jezelf: lichaam, geest en spirit. Daar inzicht in krijgen, ruimte voor maken en helen waar nodig. Dat vraagt heldere en helende communicatie met jezelf, en vanuit daar met de ander. HoliCoaching coachingsessies helpen je in jouw wezenlijke lichte energie te brengen. Door deze sessie ben je ‘weer’  in staat heldere besluiten te nemen die bij je passen.

Er zijn verschillende mogelijkheden die Saskia inzet tijdens een online sessie.

Waaruit kan een HoliYou online Coachingsessie bestaan?

Coaching en procesbegeleiding

Tijdens een coachingstraject krijg je op een diepgaande manier inzicht in hoe je al dan niet bewust met jezelf communiceert en welk effect dat heeft. Daar waar nodig heel je bepaalde stukken op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Je leert verfijnd op jezelf af te stemmen, zodat je heldere besluiten kunt nemen die matchen met wie je wezenlijk bent.

Human Design consult

Ontdek tijdens een Human Design consult waar jouw unieke blauwdruk over gaat, welke talenten en valkuilen je hebt. Wat jij uitstraalt (communicatie) en waarvoor je ontvankelijk bent. En wat jouw natuurlijke strategie en autoriteit is om belangrijke besluiten te nemen. Human Design is een systeem waarin esoterische en wetenschappelijke stromingen samenkomen.

Reading

Een Reading geeft je een groter bewustzijn op gebieden in je leven, lijf, leefomgeving en/of werk/organisatie. En welke dieperliggende overtuiging jouw handelen beïnvloedt. Je krijgt inzicht in de context van wat er speelt in je energiesysteem, je talenten en jouw plan in dit leven. Je bewustzijn vergroten leidt vaak tot een innerlijke verschuiving en het creëren van focus en ruimte voor de volgende stap in je ontwikkeling.

Healing

Een Healing brengt je energiesysteem in balans. Vaak een ontspannende en verhelderende ervaring die je helpt stevigheid en ruimte in jezelf te creëren en je hoofd tot rust te brengen. Je laat los wat je niet meer nodig hebt, en maakt een kleine of grote stap in wat je van een ander aan het dragen bent. Een healing ondersteunt je in je groeistappen en in het proces waar je in zit.

Expressive writing

Via schrijfoefeningen ontdek je wat er in jezelf leeft en hoe je met jezelf communiceert. Je ruimt al schrijvend oude ballast op en verheldert je (innerlijke) communicatie. Een helend, verrijkend en expressief proces.

N.B. Deze sessies vervangen geen medisch/psychisch gerelateerde behandelingen of consulten. Als je zorgen hebt over je gezondheid, ga dan naar een arts.

Teacher

Saskia Baardman

Ik hou van de stille communicatie, de rake woorden, klanken, communicatie in zielsbeelden, communicatie met mens en dier. Om dat alles goed tot zijn recht te laten komen, helpt het om de ontkrachtende ruis op de lijn te verminderen of helemaal weg te halen. Want ruis toont zich in stemmetjes in jezelf, oordelen, emotionele en fysieke pijn en meer. Dan is het tijd om jelees meer
Voorwaarden

Na betaling van de coachingsessie neemt Saskia zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om op locatie af te spreken.

Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact
Voldoening
Aanbeveling
Locatie

Gratis maankalender 2022

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de maankalender van 2022.