Online cursus geluk

Met deze online cursus gelukt leer je hoe je gelukkiger in het leven kunt staan. Je leert hoe je dagelijks gelukkig kunt zijn zonder onafhankelijk te zijn van de omstandigheden waar je in zit. Wordt je regelmatig wakker met de vraag “Is dit het nu?”, dan is deze online cursus geluk iets voor jou. In deze cursus gaan we werken aan dat ongemakkelijke gevoel van niet gelukkig zijn terwijl je alles in je leven goed voor elkaar hebt.

Kun jij je vinden in het volgende?

  • Je voelt je niet slecht, maar ook zeker niet echt opgewekt en blij.
  • Wanneer je opstaat of gedurende heb je een onbestemd gevoel.
  • En je leeft van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie. Je sleept je door de week heen.
  • Sombere en neerslachtige gedachten worden regelmatig ervaren.

Je gelukkig voelen is je geboorterecht. Geluk is altijd in jou aanwezig en zit direct onder de oppervlakte. In deze cursus gaan we je helpen om er contact mee te maken.

Wat leer je in deze online cursus geluk?

  • Wat je zelf kunt doen om je weer energiek en gelukkig te voelen.
  • Maak kennis met de vele facetten die invloed hebben op jouw geluksgevoel.
  • Kennis over geluk en balans. Rotsvast stappenplan om weer blij en gelukkig in het leven te gaan staan.
  • Leer jezelf en jouw uitdagingen serieus te nemen en ga direct aan de slag.

Modules in de online cursus geluk

Module 1 – Geluk Verkennen

Leer begrijpen wat geluk voor jou betekent, zodat je vaker gelukkig kunt zijn. Je gaat kijken wat bij je past door een inspirerend zelfonderzoek. Hiermee zet je de eerste stappen op jouw gelukspad. Ontdek hoe de wetenschap kijkt naar geluk. Je zult merken dat jouw verlangens helemaal niet zo gek zijn. Leer hoe je geluk op een eenvoudige manier in je leven brengt.

Module 2 – Kiezen voor Geluk

De reden dat je nog niet gelukkig bent komt meestal doordat je een keuzeprobleem hebt. Je weet dan niet wat je moet kiezen om gelukkig te zijn. Het kan ook zo zijn dat je niet gelooft dat je kunt krijgen wat je kiest. Als je voortdurend van gedachten blijft veranderen, dan wordt je nooit gelukkig. Daarom leer je in deze module’s om keuzes te maken.

Module 3 – Werken aan Geluk

In deze module ga je daadkrachtig aan de slag met jouw geluk. Je ziet in één oogopslag wat je kunt doen, hebben en zijn om geluk te ervaren. Er zijn 3 eenvoudige stappen die je kunt zetten naar geluk en maar liefst 12 geluksfactoren die je kunt inzetten voor langdurig geluk en tevredenheid. Je leert het geheim van positieve psychologie in relatie tot geluk. Leer hoe je groeit in zelfvertrouwen en hoe je de voorwaarden voor succes kunt gaan toepassen.

Module 4- Het geluk versterken

Als je eenmaal het dagelijks geluk kunt voelen, dan wil je het ook vasthouden en versterken. Daarom leer je de essentie van een zinvol leven en hoe je een flow kunt realiseren. Krijg kennis over de kracht van sociale relaties en de kunst van een specifieke ademhaling waarmee je lichaam en geest kunt verbinden. We ronden deze module af door de aandacht te richten op: het geluk met jezelf, het geluk met de ander en het geluk met de wereld.

De online cursus geluk is verdeeld over 4 modules en bevat in totaal 41 video’s en een werkboek. In dit werkboek vind je een hoop achtergrond informatie over geluk, ontwikkeld om je te inspireren en je te helpen bij het ontdekken van jouw geluk. Alles wordt ondersteund met filmpjes, testjes en oefeningen.

 

 

Teacher

Albert Sonnevelt

Albert Sonnevelt combineerde zijn studie psychologie met de wijsheid van oosterse en westerse geneeskunde. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven. Momenteel werkt hij nog als Executive Coach met een aantal directeuren en CEO's van enkele beursgenoteerde organisaties. Albert is al meer dan 30 jaar psycholoog, heeft 9 boeken geschreven heeft inmiddels 10 online programma’slees meer
Voorwaarden

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor het programma. Met een internetverbinding kun je 24 uur per dag overal ter wereld met het programma aan de slag. Je kan het werkboek en de bijlages uitprinten. Op deze manier kan je ook zonder je computer de schrijfopdrachten en oefeningen doen. 14 dagen lang een volledige garantie. Wanneer je alle stappen volgt en geen resultaat ziet kun je de verkoper een mail sturen. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour. Je hebt onbeperkt toegang tot het programma.

Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact
Voldoening
Aanbeveling
Locatie

Gratis maankalender 2022

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de maankalender van 2022.