Practice Happy with Yoga abonnement

Het Practice van Happy with Yoga abonnement geeft je toegang tot een online Yoga platform met honderden Yogalessen, cursussen en meditaties in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Met dit abonnement kun je overal, altijd en onbeperkt je yoga practice doen of tot rust komen met yoga nidra of een meditatie. We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.

Yoga abonnement

Dit online yoga abonnement geeft je de mogelijkheid om onbeperkt yoga oefeningen te doen, cursussen te volgen en meditaties te doen om tot rust te komen. Het programma is zeer uitgebreid en bestaat o.a. uit:

Yoga tegen stress cursus

In deze cursus van 9 lessen Hatha yoga met Rolf van Baalen ga je aan de slag met het vinden van diepe ontspanning om stress te verminderen. Af en toe zoeken we de lichte inspanning op, afgewisseld met diepe ontspanning.

Rise & Shine – Ochtend Yoga

Deze Ochtend Yoga cursus bevat 13 korte practices Hatha Vinyasa Yoga. Deze ochtend yoga, gegeven door Rolf van Baalen is ideaal voor iedereen die de dag goed wil beginnen op een medium niveau. Voor iedereen die behoefte heeft aan meer energie, focus of kalmte in de ochtend. Deze lessen duren gemiddeld 20 minuten.

Yin Yoga en de meridianen

In deze online Yin Yoga cursus ga je samen met Melanie Poldervaart aan de slag met de verschillende meridianen in ons lichaam. Deze cursus bestaat uit een inleiding, 5 lessen en een Taoistische innerlijke glimlach meditatie. In iedere les staan specifieke meridianen centraal waardoor je gericht aandacht kunt besteden aan dat wat je vandaag nodig hebt. De meridianen zijn:

  • maag/milt meridiaan
  • nier en urineblaas meridiaan
  • hart en long meridianen
  • lever en galblaas meridianen
  • combinatie van alle meridianen

Deze lessen duren gemiddeld 40 minuten.

Meditaties

Het yoga abonnement biedt maar liefst 33 verschillende meditaties, variërend van chakra meditaties, so hum meditatie en mindfulness meditaties. Ook zijn er speciale meditaties voor in de ochtend of in de avond.

Yin Yoga

Hou je van yin yoga? Er zijn maar liefst 23 verschillende lessen yin yoga te volgen via het Practice Happy with Yoga abonnement.

Hatha yoga

Er zijn 73 verschillende videos met Hatha yoga. Uitgebreide practises wisselen zich af met balans oefeningen, core oefeningen en ademhalingsoefeningen.

Abonnementsvormen

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit:

  • Maandabonnement – € 12,50 per maand.
  • Kwartaalabonnement – € 35 per kwartaal
  • Jaarabonnement – € 120 per jaar

Voor de prijs van een enkele yoga les heb je een heel repertoire van yoga lessen onbeperkt via handbereik.

 

Share :

Voorwaarden

Let op dit is een abonnement. De prijs die vermeldt staat is de prijs per maand. Vergeet je niet op tijd af te melden wanneer je geen gebruik meer wil maken van je abonnement.

Reviews are closed.

Reviews are closed.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz