Verrijk je leven met tarot online cursus

Heb jij altijd al willen leren hoe je tarotkaarten moet leggen? En wil je met tarot meer inzicht in jezelf, je leven of een specifieke situatie? Dan is deze online cursus ‘Verrijk je leven met tarot’ speciaal voor jou. De cursus is voor iedereen die gefascineerd is door tarotkaarten en alles wat met spiritualiteit te maken heeft.

Tarotkaarten dragen bij aan zelfinzicht, bieden een oplossing of geven je handvaten voor je probleem. Misschien heb je zelf al eens de kaarten laten leggen door iemand en heeft dit veel voor je betekent. Je wilt daardoor niets liever dan zelf leren met deze prachtige methode te werken.

In deze online cursus die 12 lessen duurt, leer je in zowel theorie als praktijk met de tarotkaarten te werken. Hierna ben je in staat om de tarotkaarten voor jezelf en anderen te leggen. Op deze manier krijg je inzicht in jezelf, je probleem of situatie. Daar het leggen van tarotkaarten krijg je meteen concrete handvaten en adviezen. Hierdoor kun je anders kunt gaan handelen of je probleem op de voor jou beste manier oplossen. Je hoeft dus niet meer de deur uit voor hulp van een tarot expert. Vanaf nu kun JIJ die tarot expert zijn! Iemand die met gemak zelf de tarotkaarten legt en daar adviezen, handvaten en boven alles belangrijke inzichten uithaalt.

Inhoud online cursus Verrijk je leven met tarot

In 12 weken leer je de 22 Grote Arcana kaarten kennen van de Rider Waite Tarot. Je leert de betekenis van iedere kaart, wat de symboliek betekent, de kleuren en getallen die er op staan. Alles wat er op de kaarten staat heeft een diepere betekenis en kan je inzicht geven in jezelf of je leven.

Je leert de 22 Grote Arcana kaarten niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk. Elke Iedere les krijg je een ander legpatroon aangereikt waarmee je gaat oefenen. Op deze manier leer je hoe je de kaarten kunt leggen en met elkaar kan koppelen. Ook ontdek je hierdoor met welk legpatroon jij het liefste werkt. Elk legpatroon is voor specifieke vragen geschikt. Na deze online cursus kun je de kaarten leren leggen voor welke vraag dan ook!

Doordat je in bij deze cursus 12 weken tarot leggingen doet, krijg je veel ervaring. Je leert de verschillende verbanden kennen in een legpatroon en weet hoe je de juiste vragen moet stellen. Op deze manier krijg je een duidelijk antwoord van de kaarten. Wekelijks heb je de mogelijkheid om vragen te stellen via een besloten Facebookgroep waar je toegang tot krijgt. Kom je er even niet uit of heb je een frisse blik nodig, dan kan Esther je verder helpen.

Inhoud online tarot cursus

Les 1 – Uitleg over de online cursus. Inleiding in de tarot, de basis en historie van de tarot, feiten en fabels en de juiste tarot werkwijze.

Les 2 – In deze les komen de grote Arcana kaarten 0 De Dwaas en IX De Heremiet aan bod. Ze worden in theorie uitgelegd, je oefent met een legpatroon en leert verbanden leggen tussen de kaarten.

Les 3 – Grote Arcanakaarten I De Magier en II De Hogepriesteres worden in deze les in theorie uitgelegd. Ook ga je oefenen met ander legpatroon en leer je hoe je de juiste vragen stelt.

Les 4 – Grote Arcanakaarten III De Keizerin en IV De Keizer worden in deze les uitgelegd. We oefenen met een ander legpatroon en herhalen verbanden tussen kaarten en de juiste vragen stellen.

Les 5 – Grote Arcanakaarten V De Hogepriester en VII De Zegewagen worden in deze les in theorie uitgelegd. We oefenen met weer een ander legpatroon en met verbanden leggen tussen de verschillende kaarten.

Les 6 – In deze les komen de Grote Arcanakaarten VI De Geliefden en XV De Duivel aan bod. We oefenen met weer een ander legpatroon en met verbanden leggen tussen de verschillende kaarten.

Les 7 – Grote Arcanakaarten VIII Gerechtigheid en XI Kracht worden in in deze les uitgelegd. We oefenen met een ander legpatroon en leggen verbanden tussen de verschillende kaarten.

Les 8 – In deze les komen de Grote Arcanakaarten X Het Rad van Fortuin en XII De Gehangene aan bod. Ze worden in theorie uitgelegd en we oefenen met weer een ander legpatroon en met verbanden leggen tussen de verschillende kaarten.

Les 9 – Grote Arcanakaarten XIII De Dood en XVI De Toren worden in theorie uitgelegd. In deze les oefenen we met weer een ander legpatroon en met verbanden leggen tussen de verschillende kaarten.

Les 10 – De grote Arcanakaarten XIV Matigheid en XVII De Ster worden in deze les behandeld. Ook oefenen we weer met een ander legpatroon en met verbanden leggen tussen de verschillende kaarten.

Les 11 – Grote Arcanakaarten XVIII De Maan en XIX De Zon worden in deze les behandeld. We oefenen met weer een ander legpatroon en met verbanden leggen tussen de verschillende kaarten.

Les 12 – Als laatste komen de grote Arcanakaarten XX Het Oordeel en XXI De Wereld aan bod, We oefenen met legpatroon Keltisch Kruis, oefenen met verbanden leggen tussen de verschillende kaarten en een hele mooie bonus! Wat? Dat blijft nog even een verrassing…

Duur van de cursus

12 weken lang krijg je iedere week toegang tot een nieuwe les in de online academie van Het 12e Huis. Het is belangrijk om de kaarten goed op je in te laten werken en er veel mee te oefenen. We raden je aan om er ongeveer 2 uur per weel voor te reserveren, wat dan uitkomt op een avond per week. Op deze manier leer je gedegen tarotkaarten leggen. Je kunt de video’s steeds weer terugkijken en je hebt levenslang toegang tot de cursus. Ook na 12 weken blijft het mogelijk vragen te stellen via de besloten facebookgroep. Je kunt er dus zo lang over doen als jij wilt.

Share :

Teacher

Esther van Heerebeek

Ik geef al ruim 15 jaar consulten, cursussen en workshops op spiritueel vlak. Ik ben auteur van Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en De Maankalender. Wekelijks schrijf ik horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Mijn passies voor tarot heeft mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag leren!
Voorwaarden

Je ontvangt binnen 48 uur een inlogcode voor de online leeromgeving. In deze leeromgeving krijg je elke week toegang tot een nieuw hoofdstuk. Ook krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep om vragen te stellen. Je kunt op ieder gewenst moment en in eigen tempo kunnen beginnen met de cursus.

Video

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz