Boost je energie met Qigong

Altijd al nieuwsgierig geweest naar Qigong? Dan is dit jouw moment om het te leren. Heb je last van allerlei kwalen en ben je altijd moe? Qigong geeft jou je energie terug en zorgt voor een beter humeur en een betere gezondheid. Volgens Taoïsten zijn bijna alle kwalen en negatieve emoties het gevolg van geblokkeerde chi. Met deze eenvoudige qigong oefeningen zorg je ervoor dat de blokkades worden opgeheven.

Effecten Qigong

 • Activeer de chi in je eigen lichaam
 • Zorg ervoor dat je vitale energie de hele dag blijft stromen
 • Voedt je organen met genezende chi
 • Zit lekkerder in je vel
 • Voel je rustig en positief
 • Je bent meer in balans

Waarom qigong?

De eenvoudige oefeningen kosten geen energie, ze geven energie. Qigong richt zich puur op het openen van de energiekanalen. Als de geblokkeerde chi weer gaat stromen, voel je je de hele dag lekker. Het effect is verbluffend.  Als de chi eenmaal door je lichaam stroomt, voel je je de hele dag lekker. Deze Taoïstische technieken zijn al duizenden jaren lang door talloze mensen getest. In China zijn Taoïsten ouder zijn dan honderd jaar een normaal verschijnsel.
Wil je graag kijken wat qigong voor jou kan betekenen? Door deze laagdrempelige mini-workshop kun je de hele dag lekker in je vel  zitten. Je hoeft hiervoor geen getraind lichaam te hebben en je hoeft ook niet lenig voor te zijn. Binnen een korte tijd kun je de effecten al merken.

Inhoud qigong workshop

Deze workshop bestaat uit 5 modules met in totaal 20 videos. Deze video’s bevatten korte en eenvoudige oefeningen. De hele workshop duurt niet langer dan een uur. Daarna kies je dagelijks de oefeningen die je het lekkerst vindt.

1. Warm-up

 • Eenvoudige warming-up die kunt doen om je energie direct een boost te geven

2. Je ruggengraat

 • In deze module leer je hoe jij je ruggengraat kunt laten stromen. Je ruggengraat is de belangrijkste levensader in je lichaam. Een soepele, gezonde ruggengraat is daarom onmisbaar voor een goede gezondheid.

3. Buik en onderrug activeren

 • Een buik die gevuld is met chi is het best bewaarde geheim van Taoïstische gezondheid. Want vanuit je buik voed je namelijk je hele lichaam.

4. Psoas en nieren ontspannen

 • In deze module krijg je twee speciale oefeningen om de psoas te ontspannen. Deze wordt ook wel de spier van de ziel genoemd. Door deze spier te ontspannen zorg je ervoor dat je de hele dag ontspannen bent en heerlijk diep in je lichaam zakt. Leer jezelf ook een eeuwenoude oefening aan om je nieren te ontspannen zodat je lichaam minder stresshormonen aanmaakt.

5. Nek en schouders vrijmaken

 • In ons moderne leven hebben je nek en schouders het zwaar te verduren. Met deze simpele oefeningen leer je de fascia rondom je nekspieren te activeren, hierdoor kan de energie erdoorheen pulseren. Dit gaat dieper dan welke nek- en schouder oefening dan ook.

BONUS: Eenvoudige zelfmassage

Met deze zelfmassage breng je de 5 elementen in balans. Een heerlijke en eenvoudige oefening voordat je gaat slapen.

BONUS: De ‘poort van het leven’ activeren

Sommige patiënten in Chinese ziekenhuizen krijgen dit in plaats van medicijnen! Ervaar zelf waarom.

BONUS: Je buik vullen met warme chi

Met deze twee speciale ademhalingsoefeningen kun je je buik voeden met warme energie. Je buik is een unieke opslagplaats voor chi. Je hebt niet alleen meer energie maar je staat ook meer in je kracht.
Na aankoop heb je direct toegang tot deze Qigong workshop

Share :

Teacher

Alex van Galen

Alex van Galen is sinds 1989 een leerling van de gerealiseerde meester Paramahamsa Hariharananda en verdiepte zich daarna in de Taoïstische technieken met grote leraren als Mantak Chia en Michael Winn. Na een paar diepe ontwakingservaringen begon hij les te geven als Tao leraar.

Reviews are closed.

Reviews are closed.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz