Cursus Moneyfesteren XXL

Wil je leven vol financiële overvloed? Dan is de cursus moneyfesteren iets voor jou. Er zijn zoveel belemmerende overtuigingen en schaamte rondom geld en dat is ZO niet nodig! Willemijn Welten, expert in manifesteren, heeft het haar missie gemaakt om hier verandering in te brengen. Ze wenst voor iedereen een gezonde en booming money mindset. En dat is ook voor jou weggelegd. Het enige wat je moet doen is er voor te kiezen en ermee aan de slag te gaan.

Wat kun je van deze cursus moneyfesteren verwachten:

  • Je krijgt helder wat een gezonde money mindset is en leert dit toepassen in je eigen leven
  • Je krijgt inzicht in je eigen blokkades en belemmerende overtuigingen rondom geld
  • Je leert hier voorgoed afscheid van te nemen
  • De cursus zorgt voor een groeiend gevoel van vertrouwen dat ook jij een oneindige stroom van geld kunt aantrekken. En dat ook tijdens de cursus al voor elkaar krijgt.
  • Handvatten en simpele hacks die je in je dagelijkse leven kunt toepassen om jouw money mindset te blijven trainen.

 

Moneyfesteren

De cursus moneyfesteren bestaat uit:

  • Een videocursus van 5 modules (incl. meditaties, opdrachten en interactief werkboek) waarin je jouw money mindset leert begrijpen, blokkades doorbreekt en een gezonde relatie met geld opbouwt!
  • Lidmaatschap van de Moneyfestatie High Vibe community.

Na het volgen van deze online cursus krijg je een beter inzicht in jouw money mindset en concrete uitleg hoe jij die per direct kunt verbeteren. Je gaat voelen dat je het waard bent om meer geld te ontvangen. Je ontwikkelt een gezonde relatie met geld en gaat er meer van aantrekken! Je gaat voelen dat je het waard bent om meer geld te ontvangen. Na deze cursus ben je trots op het geld dat je ontvangt, behoudt, deelt en investeert!

 

Voorwaarden

De online cursus is direct beschikbaar na betaling. Je krijgt onbeperkt toegang tot de cursus en kunt deze altijd terugkijken!

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review