Cursus yoga voor beginners

Deze online cursus yoga voor beginners bestaat uit 9 lessen. Altijd al yoga willen leren? In deze stap voor stap online cursus yoga leer je alle basishoudingen van de Yoga. Je kunt deze cursus op je eigen tempo en lekker vanuit huis volgen. Bij de cursus krijgen je bonusvideo’s over de ademhaling, losse Yogaseries en een Ebook met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen.

Cursus yoga voor beginners

Yoga heeft ontzettend veel voordelen. De wetenschap heeft al lang bewezen dat het werkt en dat het ontzettend goed voor je is. Deze yoga voor beginners thuiscursus geeft je:

 • Meer Ontspanning.
 • Meer Flexibiliteit.
 • Een Sterk Lichaam.
 • Een Gezonde Geest.
 • Meer Persoonlijke Kracht.
 • Meer Energie.
 • Een Sterker gevoel.

Wil je beginnen met Yoga, maar je weet niet precies hoe? Stoppen je snel weer omdat je de oefeningen raar vindt en niet begrijpt waar het goed voor is. Het is soms lastig om direct te starten in een les vol met andere mensen. Met YouTube video’s of lessen bij een school mis je de handvatten om het echt in hun leven te integreren. En dat is super ZONDE! Want als je eenmaal door het onbekende en ongemakkelijke heen bent, heeft Yoga ontzettend veel voordelen!

Stap voor stap yoga

In deze cursus yoga voor beginners en licht gevorderden, leer je alle basishoudingen en technieken van de Yoga. Met deze online cursus kan je alle basishoudingen en oefeningen rustig thuis op je eigen tempo aanleren. Je kunt yoga integreren in je leven er een gewoonte van maken. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag willen beginnen met Yoga, maar niet precies weten hoe.

Inhoud cursus yoga voor beginners:

 • 9 video’s van ongeveer een uur waarin we samen met jou de belangrijkste yogahoudingen, series en ontspanningsoefeningen doornemen.
 • Bonus video over de Yoga filosofie.
 • Bonus video over de Yoga Ademhaling
 • Tips om tijd & Discipline vinden voor Yoga
 • Het herkennen van je eigen grenzen (en jezelf toch uitdagen)
 • Handig Ebook met de 25 allerbelangrijkste houdingen.

Yoga leren op je eigen tempo

Yoga voor beginners bevat alle basishoudingen binnen de Yoga. Je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wilt. Ook kun je ze terugspoelen of op pauze zetten als iets niet duidelijk is. Hierdoor kun je de verschillende houdingen in alle rust bestuderen.

Flexibiliteit & Kracht

We aan de slag met zowel houdingen die je flexibiliteit verbeteren, als houdingen die wat pittiger zijn en je lichaam sterker maken. Deze combinatie zorgt voor een krachtig en gezond lichaam. Hierdoor kun je vol voor de doelen in je leven gaan.

Ademhaling

In deze cursus yoga voor beginners leer je op de juiste manier ademhalen. Doordat veel mensen op een verkeerde manier ademen kan dat direct al voor bijvoorbeeld meer stress zorgen. Wanneer je controle krijgt over je adem geeft dit je meer kracht en uithoudingsvermogen. Het zorgt er tegelijkertijd voor dat je je beter kunt focussen en ontspannen bent.

Bewegen op de ademhaling

We gaan je leren om de ademhaling te linken aan jouw bewegingen. Hierdoor kun je de adem goed door het lichaam kunnen laten stromen. Dit is goed tegen spanningen in de nek, schouders en in de onderrug.

Ontspanningsoefeningen

Naast de yoga houdingen bevat elke les ook twee ontspanningsoefeningen, namelijk een eindontspanning en een korte meditatie. De ontspanningsoefeningen op het einde van de les helpen je om de uitwerking van de les goed te voelen, en je gedachten te kalmeren.

Diverse Yogaseries

Naast losse houdingen bevat Yoga Stap voor Stap ook een aantal series, zoals bijvoorbeeld de Zonnegroet.

Na het volgen van deze online beginnerscursus yoga ken je alle basishoudingen. Dit is een goede basis om verder te gaan met yoga. Je kunt deze kennis ook gebruiken in toekomstige yoga lessen.

Share :

Voorwaarden

Na bestelling kun je direct aan de slag met het volgen van de online cursus.

Video

Reviews are closed.

Reviews are closed.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz