E-book Tarot voor beginners

Het e-boek Tarot voor Beginners is geschikt voor iedereen die meer wil weten en leren over de eeuwenoude symbolentaal Tarot. In dit e-book worden op een eenvoudige, praktische, nuchtere en toegankelijke wijze alle 78 kaarten onder de loep genomen en besproken. Ook de geschiedenis, manier van werken, diverse legpatronen en verschillen tussen kaarten en overige orakels wordt uitgelegd. Op deze manier ben je snel zelf in staat om de rijke betekenis van deze taal te begrijpen en zelf toe te passen! Met Tarot voor Beginners heb je een gedegen en compleet basisboek in handen, dat je altijd weer als naslagwerk kunt gebruiken. Laat de boeiende wereld van de Tarot ook een verrijking in jouw leven zijn!

Teacher

Esther van Heerebeek

Ik geef al ruim 15 jaar consulten, cursussen en workshops op spiritueel vlak. Ik ben auteur van Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en De Maankalender. Wekelijks schrijf ik horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Mijn passies voor tarot heeft mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag leren!
Voorwaarden

Bij de bestelling ontvang je een betaallink. Deze staat ook bij de boeking in jouw account. Wanneer je via deze betaallink hebt betaald, kun je het e-book direct downloaden.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review