Gaia Card Reading 30 minuten

Wil je meer inzicht op het gebied van werk, carrière, verhuizingen etc. Dan is het boeken van een Gaia card reading een mooie manier om meer inzicht te krijgen.

Gaia card reading

De Gaia Cards zijn een hele mooie aanvulling wanneer je inzichten zoekt of antwoorden op jouw vragen. En erg zuiver zo merk ik altijd wanneer ik de readings geef. De boodschappen zijn liefdevol en geven jouw mooie inzichten in je persoonlijke ontwikkeling en in je relatie met anderen. Diep geworteld met de wijsheid van Moeder Aarde en prachtige afbeeldingen. Ik gebruik deze kaartlegging altijd tijdens een retreat en/of persoonlijke coaching- sessies.

gaia card reading

 

Wat zijn Gaia cards?

Gaia Orakel kaarten zijn een toegangspoort tot de wijsheid van onze Aardmoeder. Geïnspireerd door de geest van Moeder Natuur, zal dit deck je helpen om contact te maken met Gaia voor vrede en genezing. Elke kaart heeft een krachtige, oprechte boodschap en een bevestiging welke je helpen om je dromen waar te maken.

Hoe ziet een Gaia card reading eruit?

Wat je mag verwachten van mij is dat ik jou een eerlijk en helder inzicht geef en daarbij mijn intuïtieve gaves gebruik. Verder ontvang je na afloop nog mijn bevindingen op schrift in een fraai vormgegeven pdf. Zodat je deze altijd terug kunt lezen. Ook is het altijd mogelijk mij na afloop van de reading nog vragen te stellen per mail of per whats – app. De card reading duurt 30 minuten en ik leg 3 kaarten.

 

Teacher

Aliye van Pijkeren

Aliye van Pijkeren startte haar ' spirituele pad' op haar 17e nadat ze een diepgaande spirituele ervaring had. Haar zoektocht begon en ze beoefende ruim 30 jaar het Boeddhisme. Met wekelijkse meetingen, trainingen, workshops en retreats. Daarnaast ging ze in de leer bij een medium die haar veel geleerd heeft over chakra's, aura, hooggevoeligheid en readings. Zeven jaar geleden besloot ze om gehoor te gevenlees meer
Voorwaarden

Voor Retreats: Wij kunnen ons voorstellen dat in deze onzekere tijden het spannend is om een retreat te boeken. Daarom kun je kosteloos de retreat voor 1 mei annuleren mochten de regels en restricties het doorgaan van de retreat belemmeren. Mochten wij de retreat wegens ( nieuwe ) maatregelingen niet door kunnen laten gaan, dan krijg je jouw volledige aanbetaling terug! Deze annulerings voorwaarden gelden niet als er andere redenen zijn om te annuleren. Voor Masterclasses: Na ontvangst van jouw betaling is jouw boeking definitief. Mocht je onverhoopt wegens een uitzonderlijke reden niet kunnen deelnemen, neem dan contact met mij op. Jouw aankoopbedrag wordt dan verzilverd. Voor Gaia Card Readings: Wanneer je een Card Reading boekt dient deze afspraak minimaal 48 uur van te voren te worden geannuleerd of verzet wegens een aannemelijke reden. Er vindt geen teruggave van het aankoopbedrag plaats.

Review (1)

5.0 out of 5.0
Contact 5.0
Voldoening 5.0
Aanbeveling 5.0
Locatie 5.0
 • Marja
  08/06/2022 at 07:14

  Lieve Aliye,wat een openbaring.
  En wat een bewustwoording
  Ik heb bij jou een mooie Gaia Card Reading gehad.
  En dat heeft zoveel voor mij gedaan,
  Ik heb nu de kracht om mijn pad te volgen.
  Dit kan ik iedereen aanraden.

  Bedank voor review

Schrijf Een Review

Review (1)

5.0 out of 5.0
Contact 5.0
Voldoening 5.0
Aanbeveling 5.0
Locatie 5.0
 • Marja
  08/06/2022 at 07:14

  Lieve Aliye,wat een openbaring.
  En wat een bewustwoording
  Ik heb bij jou een mooie Gaia Card Reading gehad.
  En dat heeft zoveel voor mij gedaan,
  Ik heb nu de kracht om mijn pad te volgen.
  Dit kan ik iedereen aanraden.

  Bedank voor review

Schrijf Een Review