Holicard inzichtkaart

Een HoliCard inzichtkaart wordt speciaal voor jou geschreven en is een inzichtkaart op maat. De kaart wordt per post verstuurd en geeft je verhelderende inspiratie en zielsinzichten over waar je staat, een talent of kracht, en een ander perspectief. De HoliCard voelt vaak als een hart onder de riem en liefdevol steuntje in de rug op jouw pad. Op basis van je voor- en achternaam (ook meisjesnaam) stemt Saskia Baardman zich op je af en beschrijft ze wat jouw spirit of energie laat zien om aan je terug te geven.

Je kunt een vraag of thema meegeven waar je op dit moment mee bezig bent. Dit kun je aangeven in het opmerkingen vak bij de check out. De kaart wordt veelal beeldend beschreven, zodat je vanuit een groter plaatje naar jezelf kunt kijken. En het prikkelt je associatieve vermogen.

De kaart of het briefpapier gaat in een mooie matte metallic en waterproof envelop. Jij ontvangt dus echt een cadeautje. De HoliCard inzichtkaart is een uniek en persoonlijk bewaarcadeau. Iedere keer als je het leest, raakt het weer een net iets andere snaar en krijg je een ander perspectief. Het is eigenlijk een inzichtkaart of inspiratiekaart op maat gemaakt.

HoliCard inzichtkaart als cadeau

De Holicard is ook leuk om cadeau te doen aan een dierbare of een fijne collega. Hiervoor dien je in de check out de naam en het adres van die persoon in te vullen zodat Saskia het rechtstreeks naar diegene kan sturen. Als je wensen hebt over de toon, laat het dan weten. Bijvoorbeeld een lekker luchtige toon of juist meer diepgaand, als de ontvanger wat spiritueler in het leven staat.

De prijs is inclusief verzendkosten. Als je graag uit meer verschillende kaarten wilt kunnen kiezen, stuur dan een berichtje.

Het design van de inzichtkaarten is van Ateljee Renee.

Teacher

Saskia Baardman

Ik hou van de stille communicatie, de rake woorden, klanken, communicatie in zielsbeelden, communicatie met mens en dier. Om dat alles goed tot zijn recht te laten komen, helpt het om de ontkrachtende ruis op de lijn te verminderen of helemaal weg te halen. Want ruis toont zich in stemmetjes in jezelf, oordelen, emotionele en fysieke pijn en meer. Dan is het tijd om jelees meer
Voorwaarden

De kaart wordt per post verstuurd. De prijs is inclusief verzendkosten.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review