Human design consult

Tijdens een Human Design consult ontdek je waar jouw unieke blauwdruk over gaat, welke talenten, gedragingen en valkuilen je hebt. Het Human Design consult laat zien wat jij van nature uitstraalt op het gebied van communicatie en op welke gebieden je ontvankelijk bent voor de energie van anderen.

Human design consult

Een Human design consult leert jou meer over jouw natuurlijke strategie en innerlijke autoriteit om belangrijke besluiten te nemen. Bij Human Design komen esoterische en wetenschappelijke stromingen samen. Het helpt je om bewuster te worden van wie jij bent en wie je niet bent. ‘Wat ik kan, kun jij ook’ gaat niet op bij Human Design.

Human design

 

Als je een consult boekt, ontvang je eerst een opname met uitleg over de basis van Human Design. Tijdens het live online consult via Zoom gaat Saskia Baardman in op jouw specifieke blauwdruk. Ze neemt contact met je op voor het doorgeven van je geboortedatum, -plaats en -tijd. Na de sessie ontvang je de opname en een document met alle informatie die tijdens de sessie is gedeeld.

Share :

Teacher

Saskia Baardman

Ik hou van de stille communicatie, de rake woorden, klanken, communicatie in zielsbeelden, communicatie met mens en dier. Om dat alles goed tot zijn recht te laten komen, helpt het om de ontkrachtende ruis op de lijn te verminderen of helemaal weg te halen. Want ruis toont zich in stemmetjes in jezelf, oordelen, emotionele en fysieke pijn en meer. Dan is het tijd om jelees meer
Voorwaarden

Na betaling van de coachingsessie neemt Saskia zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om op locatie af te spreken.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz