• Datum: 28-11-2021 om 10:30
  • Einddatum: 28-11-2021 om 12:00
  • Saskia Baardman

Klankontspanning, ook wel soundhealing genoemd, eindelijk weer live in Utrecht! Een heerlijk lange Klankontspanning van 1,5 uur.

Klankontspanning brengt je weer in balans

Gezondheid wordt steeds belangrijker. Je lichamelijke gezondheid, maar ook je mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Het hangt allemaal met elkaar samen. Fijn als je er dan op een aangename manier mee bezig kunt zijn. Het zijn tenslotte uitdagende tijden die bij iedereen wel iets losmaken. Misschien komt de onrust ook bij jou binnen en heb je juist de behoefte om te vertragen. Vertragen en jezelf verzamelen past ook goed bij dit seizoen. Een periode van reflectie.

Klanken helpen je diep te ontspannen

Klanken, zoals van klankschalen verminderen je de activiteit in je hoofd en brengen je in een diepe ontspanning. De klanken geven subtiele trillingen die het loslaten van fysieke, emotionele en mentale spanningen ondersteunen. Ze brengen je systeem weer in balans. Mensen ervaren daarna vaak meer ruimte, ontspanning, innerlijke rust en tevredenheid, en een betere slaap. Dat klinkt hemels en aards tegelijk, toch?

Wat gaan we doen?

Tijdens deze extra lange Klankontspanning start ik met een begeleide meditatie om je te laten landen en contact te laten maken met jezelf. Daarna laat ik je kiezen uit speciale edelstenen voor de chakra’s om die op of bij je lichaam te leggen voor extra ondersteuning van jouw systeem tijdens de klankontspanning. Daarna ga je op je matje liggen of zitten. Ik neem je vervolgens mee in een soundhealing met klanken van klankschalen, koshi’s, oceaandrum, gong en meer. We sluiten daarna af met een kopje thee.

Goed om te weten: als je trombose, een pacemaker of ernstige psychische klachten hebt, dan raad ik je af om mee te doen. Als je in de eerste drie maanden van je zwangerschap zit, dan raad ik het ook af. Bij twijfel of vragen, laat het me weten!

Je hebt hiervoor een coronatoegangsbewijs nodig.

Datum en locatie

Zondag 28 november van 10:30-12:00 uur. Oudegracht aan de Werf 328, Utrecht.

Doe je mee?

Je plekje is gegarandeerd na betaling. Er is beperkt plek, zodat iedereen de ruimte heeft om lekker te liggen. Tot gauw!

Teacher

Saskia Baardman

Ik hou van de stille communicatie, de rake woorden, klanken, communicatie in zielsbeelden, communicatie met mens en dier. Om dat alles goed tot zijn recht te laten komen, helpt het om de ontkrachtende ruis op de lijn te verminderen of helemaal weg te halen. Want ruis toont zich in stemmetjes in jezelf, oordelen, emotionele en fysieke pijn en meer. Dan is het tijd om jelees meer
Voorwaarden

De klankontspanning kun je volgen via een privélink in youtube. Deze link is enkel toegankelijk na aankoop van de klankontspanning. Je ontvangt de link direct na betaling.

Locatie

Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact
Voldoening
Aanbeveling
Locatie

Gratis maankalender 2022

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de maankalender van 2022.