Online ademhalingscursus Master Your Breath

De online ademhalingscursus Master Your Breath van ademspecialist Jerome Wehrens is voor iedereen die meer wilt weten over de kracht van ademhaling! In deze online video cursus wordt duidelijk uitgelegd wat de rol van jouw ademhaling is op je stress en gezondheid. We gaan ook een paar leuke oefeningen doen waarbij we je ademhaling gaan testen. Ik denk dat je verrast zult zijn door het resultaat.

Wat leer je in deze online ademhalingscursus?

  • Hoe je direct stress verlaagt dankzij de juiste techniek
  • Hoe je het kunt herkennen als je verkeerd ademhaalt
  • Leer effectiever en bewuster ademhalen
  • ​Beïnvloed je gezondheid op een positieve manier
  • ​Hoe je meer energie en meer focus krijgt
  • Hoe je beter gaat slapen

De video cursus Master Your Breath is een leuke mix van (eenvoudige) oefeningen en theorie. Tijdens de video cursus leer je direct hoe je stress kunt verlagen en je gezondheid kunt verbeteren. De cursus bestaat uit korte video’s die je kunt bekijken wanneer het jou uit komt!

Share :

Teacher

Jerome Wehrens

Jerome Wehrens is de grondlegger van de B-Mind Methode en heeft meer dan 10.000 uur ervaring in het trainen, managen en coachen van mensen. Jerome beheerst meer dan 33 technieken die iets voor de gezondheid en de body & mind balans kunnen betekenen. Zie is hij o.a. Wim Hof expert, Buteyko specialist en Black Belt Coach. Tevens is hij auteur van het boek ‘HEELWEEK’.
Voorwaarden

Je wordt via ons platform doorgestuurd naar de betaalpagina van de aanbieder. Nadat de betaling is gedaan krijg je direct toegang tot de cursus. De online cursus blijft gedurende 12 maanden toegankelijk dus je hebt alle tijd om de cursus te volgen.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz