Online cursus familieopstellingen

Met deze online cursus familieopstellingen doorbreek je innerlijke blokkades en word de beste versie van jezelf. Je ontdekt diepe patronen en overtuigingen die je onbewust van je familie hebt overgenomen. Leer hoe jij je ‘eigen plek’ in jouw systeem terug kunt pakken en reken af met blokkades. Leef 100% je eigen leven en bevrijd je van negatieve patronen met behulp van krachtige familieopstellingen. Een familieopstelling laat je zien wat er aan de hand is en wat je er nu aan kunt doen, zonder er over na te denken. Dat maakt het doen van een familieopstelling krachtig, eenvoudig en voor iedereen geschikt.

Online cursus familieopstellingen

De online cursus familieopstellingen bestaat uit 10 bijzondere begeleide opstellingen door David de Kock en verdiepende content over het toepassen van familieopstellingen. De Familieopstellingen van 365 dagen Succesvol horen bij de beroemdste en krachtigste van Nederland. Al 20 jaar helpt David de Kock duizenden mensen in grote zalen naar diepgaande doorbraken in hun mindset, relatie en familie. Door het volgen van deze online cursus komen deze magische opstellingen bij je thuis. Je leert zelf stap-voor-stap 10 geweldige opstellingen te doen terwijl David je begeleidt.

Door het doen van een familieopstelling ontdek je hoe jij en de anderen in het systeem elkaar beïnvloeden en met elkaar communiceren. Hierdoor leer je patronen te herkennen. Een opstelling lost niet zozeer het probleem op maar geeft je inzicht in de redenen ervan waardoor je er anders mee om kunt gaan. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven met als doel om meer in balans te raken.

Waardering uit het verleden

Wanneer je als kind een tekening maakte en deze vervolgens trots aan papa en mama liet zien kreeg je vaak een goedkeuring of positieve reactie. Nu je volwassen bent hoef je die tekening natuurlijk niet meer te laten zien. Toch zoeken we vaak onbewust een leven lang naar goedkeuring van familie. We zoeken erkenning die we misschien wel nooit hebben gekregen, in relaties, carrière of thuis. Hierdoor kun je je moe, niet verbonden en soms zelfs een beetje boos voelen. De belangrijkste vraag hier is: wie ben ik zelf ook al weer?

Verbinden met jezelf

Je kunt leren om je opnieuw met jezelf en je oorsprong te verbinden. Dit zorgt voor een diep doorvoelde gemoedsrust: je bent thuis. Je bent geliefd. Je hoort ergens bij. Je kunt leren om mild te zijn naar jezelf, je ouders en de wereld. Je snapt ineens je onverklaarde angsten, frustraties of verlangens. Je kijkt met andere ogen naar jezelf, met veel meer vertrouwen, flow en compassie.

Inhoud cursus familieopstellingen

In deze online cursus leer je meer over de theorie van familie opstellingen, hoe het angstsysteem in het brein werkt en hoe je dit op een positieve manier kunt veranderen, hoe jouw angst jou in de weg zit en wat het echte geheim is van de familieopstellingen zodat je er blijvend resultaat aan overhoudt. De cursus is inclusief:

  • 6 begeleide familieopstellingen met David Cock
  • 6 lessen met video’s en praktische oefeningen
  • Werkboek met oefeningen van de video’s
  • Kaartendeck als ondersteuning bij de begeleide familie opstellingen
  • Waardevolle achtergrond informatie over de kracht van opstellingen en hoe deze jou kunnen helpen.
  • Toegang tot de exclusieve besloten 365 Community
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie
  • BONUS: 4 online begeleide opstellingen over relaties, gezondheid, werk en geld om jezelf nog beter te leren kennen.
  • BONUS: Meditatie pakket met 5 bijzondere meditaties van David
  • BONUS: Maandelijkse live coachingcalls met David, Arjan of een andere 365-expert om al je vragen te stellen.

De online cursus familieopstellingen is voor iedereen voor iedereen met interesse in Familieopstellingen en iedereen die zich met behulp van opstellingen vrij, zelfverzekerd en geliefd wil voelen. De duur van de cursus bedraagt 3 weken waarin je elke dag zo’n 15 a 20 minuten met ons aan het leren bent, uiteraard kun je dit in je eigen tijd indelen en de ene keer meer of minder doen. De cursus familieopstellingen bestaat uit 28 (video) lessen en wordt gegeven door David de Kock. De videolessen, de community en de bonussen staan in onze online leeromgeving de 365 Academy.

Share :

Voorwaarden

Na bestelling kun je direct aan de slag met het volgen van de online cursus.

Reviews are closed.

Reviews are closed.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz