Online cursus koude training

Met deze online cursus koude training boost jij je immuunsysteem, verhoog je je stofwisseling en kom je in contact met je oerkracht. Koude Training ken je wellicht wel door het werk van Wim Hof. Zijn werk komt uit het tibetaanse boedhisme. Koude training heeft ontzettend veel voordelen. Koude Training is de manier om je immuunsysteem te versterken.

Het immuunsysteem van de mens bevindt zich door het gehele lijf, onder andere in je darmen, huid, luchtwegen, bloed en lymfestelsel. De onderdelen van het immuunsysteem communiceren met elkaar met als doel om bedreigingen voor het lichaam snel onschadelijk te maken. We hebben een aangeboren immuunsysteem en een immuunsysteem dat je zelf kunt ontwikkelen. Deze laatste komt aan bod tijdens online cursus koude training.

Wij zijn in onze westerse maatschappij de connectie met de elementen van de natuur en de bijbehorende kracht kwijt geraakt. Zelden tot nooit worden we blootgesteld aan de elementen van de natuur. We leven in een warm huis met warme kleding en zijn beschermd tegen natuurlijke stressoren. Van de andere kant ontwikkelen wij onze eigen gecreëerde stressoren zoals overdenken, verkeerde voeding en te weinig bewegen. Ons mentale en fysieke stelsel verzwakt hierdoor waaronder ook ons immuunsysteem. Dit komt omdat we niet uitgenodigd worden onze oerkracht te ontdekken én te gebruiken.

Het gevolg is een groeiend aantal depressies, burn-outs, stemmingsstoornissen, angsten en andere psychische problemen. Naast de psychische problemen zorgt onze comfortabele, én dus schadelijke leefstijl, voor veel fysieke problemen. Hart- & vaatziekten zijn momenteel doodsoorzaak nummer 1. Leefstijlgebonden Diabetes II en overgewicht zijn ook problemen die we op éérst eigen kracht kunnen aanpakken zonder medicatie. Kanker, Artritis, astma en ziekte van Crohn zijn ook allemaal een gevolg van een ontregeling van het immuunsysteem, endocriene systeem en het hormoonstelsel. Deze ontregelingen zijn het gevolg van ongecontroleerde ontstekingen.

We hebben veel meer controle over ons brein en lichaam dan dat je zou denken. Het start allemaal met jouw zin in het leven. Door een bewuste ademhaling krijgen we toegang tot de neurologische aspecten van ons bewustzijn. Nadat je 10 dagen met koud water traint, zal het bloed weer tot het diepst van je hersenen stromen, zodat je jouw ware potentieel kunt ontvouwen. Start vandaag nog met deze online cursus koude training.

De 11 Voordelen Van Koude Training Volgens De Kundalini Yoga Traditie (Ishnaan)

In de Kundalini Yoga kennen we de traditie van de koude douches. Koude douches zijn een vorm van hydrotherapie en staan bekend als Ishnaan. Dit zijn de voordelen die grondlegger Yogi Bhajan gaf van de Ishnaan”

1. Brengt bloed naar de haarvaten
2. Reinigt de bloedsomloop
3. Vermindert de bloeddruk op inwendige organen, spoelt interne organen door en geeft ze een nieuwe voorraad bloed
4. Versterkt het parasympatische en sympathische zenuwstelsel
5. Contracteert de spieren en zorgt ervoor dat ze gifstoffen sneller verwijderen
6. Brengt de kracht van weerstand en veerkracht naar het lichaam
7. Versterkt de slijmvliezen
8. Houdt de huid jong en glanzend
9. Voorkomt dat het lichaam een extra laag vet ontwikkelt, die de lever aantast
10. Brengt alle klieren in evenwicht
11. Bloedsomloop en zenuwproblemen kunnen worden voorkomen door regelmatige koude douches.

Effecten koudetraining

  • Je hartslag zal dalen, waardoor ons hart structureel minder hard hoeft te werken en we daardoor minder stress ervaren.
  • Je krijgt toegang tot je lymbisch systeem, dat je geheugen en emoties reguleert.
  • Je kunt toegang krijgen tot jouw hersenstam en het grijze gedeelte in ons hersenen wat de pijnsignalen van de hersenen reguleert.
  • Als de neurologische kanalen weer tot stand worden gebracht, kunnen we pijn verdragen dankzij de afgifte van opioïden die ons een euforisch gevoel geven zonder stress.

De Online cursus koude training is gebaseerd op:

  • Tibetaans gTummo technieken-
  • Wim Hof’s Innerfire Technieken
  • Mindset training/ NLP
  • Ademhalingswerk
  • Aardings en grondingsoefeningen
  • Kundalini Yoga Ishnaan – hydro-therapie

Wat krijg je in de online cursus koude training?

De online cursus koude training bestaat uit uitleg videos waarom Koude Training doen en losse instructie videos met de belangrijkste onderdelen van de koude training: gronden, ademen, mindset, koude water training. 1 complete video-workshop met gronden, ademen, mindset en het koudwaterbad. In deze video workshop doe je samen met ons alle bovenstaande technieken. Je ontvangt 10 dagen lang motiverende emails met allerlei extra tips en trucs om je door de eerste 10 dagen te coachen en een koudwaterbad gewoonte te creëren. Je houdt levenslang toegang tot de training dus als je motivatie eens laag is kun je hem zo weer doen!

Teacher

Guru Gian - Jasper Kok

Full-time Kundalini Yoga docent, coach en opleider. Sinds 2007 leert hij mensen groeien door Kundalini Yoga. Zowel in zijn wekelijkse lessen, workshops, retraites, trainingen in bedrijven, 1-op-1, als in mijn internationale opleiding tot Kundalini Yoga Coach. In de afgelopen 12 jaar heeft hij aan duizenden mensen de helende en transformatieve kracht van Kundalini Yoga gedoceerd en meer dan 100 nieuwe Kundalini Yoga coaches opgeleid.
Voorwaarden

Na de bestelling en betaling van de digitale producten krijgt klant direct toegang tot zijn aankoop. Het is niet mogelijk om de bestelling later te annuleren.

Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact
Voldoening
Aanbeveling
Locatie

Gratis maankalender 2022

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis de maankalender van 2022.