Online cursus verrijk je leven met de maan

Ben je altijd al gefascineerd geweest door de maan en zou je graag meer inzicht willen in de diverse maanfasen? Wil je weten hoe de maan in de twaalf sterrenbeelden uitwerkt hoe je daar je voordeel uit kan halen in je dagelijkse leven? Dan is deze online cursus ‘verrijk je leven met de maan’ echt iets voor jou.

De maan heeft invloed op het dagelijkse leven. Misschien slaap je zelfs onrustig wanneer het volle maan is. Door de verschillende maanfasen te leren kennen leer je hoe je haar bijzondere invloed en energie in kunt zetten. Hiermee kun je jouw dagelijkse leven nog meer kracht bijzetten en het in jouw voordeel laten werken.

Online cursus verrijk je leven met de maan

Deze online cursus verrijk je leven met de maan zorgt ervoor dat je in 6 online lessen inzicht krijgt in de maan. Je krijgt inzicht in de belangrijkste maanfasen en verschillende invloeden. Ook leer je waar iedere maanfase geschikt is en hoe je van iedere specifieke maaninvloed je voordeel kunt doen. Bij de cursus zitten ontspannende maanmeditaties, maanrituelen en natuurlijke olie- en kruidenrecepten. Hierdoor kun je de maanenergie optimaal inzetten voor je welzijn, zodat je bewust en praktisch met de maanenergie om kunt gaan. Op deze manier kun jij gaan leven in harmonie met de maan.

Inhoud online maan cursus

Via heldere instructievideo’s, maanmeditaties, maanrituelen en olie- en kruidenrecepten leer je in 6 weken tijd meer over de maan. Over de bijzondere invloed van de maan en hoe je meer kunt gaan leven in harmonie met de maan. Met de verschillende maanmeditaties, kun je je ontspannen gaan verbinden met de invloed van de maan. Iedere maanfase kent haar eigen, specifieke energie en invloed en daar zijn de verschillende meditaties op aangepast.
Verder krijg je iedere les nieuwe, specifiek op iedere maanfase toegepaste rituelen in een overzichtelijk les- en werkboek die je tijdens iedere maanfase kunt uitvoeren. Dit kun je nog extra kracht bijzetten, met diverse olie- en kruidenrecepten, die eveneens zijn aangepast aan de betreffende maanfase. Ook leer je de betekenis van de maan in de twaalf sterrenbeelden en hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken.

Lesinhoud maancursus

Les 1 – De nieuwe maanfase met bijpassende meditatie, maanritueel en maanrecepten. Leef in harmonie met de nieuwe maan

Les 2 – De wassende maanfase met bijpassende meditatie, maanritueel en maanrecepten. Leef in harmonie met de wassende maan

Les 3 – De volle maanfase met bijpassende meditatie, maanritueel en maanrecepten. Leef in harmonie met de volle maan

Les 4 -De afnemende maanfase met bijpassende meditatie, maanritueel en maanrecepten. Leef in harmonie met de afnemende maan

Les 5 – De donkere maanfase met bijpassende meditatie, maanritueel en maanrecepten. Leef in harmonie met de donkere maan

Les 6 – Je leert de betekenis van de maan in alle twaalf de sterrenbeelden en hoe je die invloed en energie praktisch in kunt zetten in je dagelijkse leven

Je kunt op ieder moment starten met de online cursus Verrijk je leven met de Maan! Deze online cursus geeft je toegang tot een enthousiaste Facebookgroep, zo kun je ervaringen met elkaar delen.

Teacher

Esther van Heerebeek

Ik geef al ruim 15 jaar consulten, cursussen en workshops op spiritueel vlak. Ik ben auteur van Tarot voor Beginners, Astrologie voor Beginners en De Maankalender. Wekelijks schrijf ik horoscopen voor Flair, Goedgevoel.be en Wendy online. Mijn passies voor tarot heeft mijn leven verrijkt, mij veel inzichten gegeven en dat wil ik jou ook graag leren!
Voorwaarden

Je ontvangt binnen 48 uur een inlogcode voor de online leeromgeving. In deze leeromgeving krijg je elke week toegang tot een nieuw hoofdstuk. Ook krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep om vragen te stellen. Je kunt op ieder gewenst moment en in eigen tempo kunnen beginnen met de cursus.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review