Online meditatiecursus

Wil je meer rust en stilte ervaren? Dan is dit dé online cursus voor jou. Deze 6-weekse online meditatiecursus met Johan Noorloos laat je in 6 weken ervaren welke voordelen meditatie jou te bieden heeft. Tijdens deze online cursus nemen we je mee op reis in jezelf. Dit doen we met geleide meditaties waarin we jou de de verschillende meditatietechnieken laten zien.

Krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe werkt een ademhalingsmeditatie?
 • Wat is een body scan?
 • Wat is het doel van silent sitting?
 • Hoe kun je visualisatie toepassen?
 • Welk effect heeft stiltemeditatie?

Mediteren kun je leren.

Tijdens de cursus zal je meer over jezelf ontdekken en leren om bewust in het ‘Nu’ te zijn. Of je nu beginner bent of al meer ervaring, deze online meditatiecursus biedt verdieping voor iedereen. Ervaar rust, stilte en leer jezelf kennen.

Wat gaat deze meditatie cursus jou brengen?

Door het volgen van deze meditatie cursus ervaar meer rust en balans. Zowel op je meditatiekussen als in je dagelijks leven. Je leert stap voor stap de waarde van de verschillende meditatievormen. Ook krijg je meer inzicht in de de filosofie achter meditatie. Daar horen ook vragen voor je persoonlijke groei bij. Zo ontdek je meer over meditatie, maar ook meer over jezelf.

Voordelen van meditatie

 • je voelt je krachtig
 • je leeft meer in het ‘nu’
 • je leert de waarde van verschillende meditatievormen
 • je krijgt meer energie
 • je slaapt beter
 • je ervaart meer focus en aandacht
 • je leert met meer compassie naar jezelf te kijken
 • vanuit stilte komen de mooiste inzichten

meditatiecursus

Indeling lesprogramma 6 weekse meditatiecursus:

In totaal ontvang je 21 video’s met filosofie, oefeningen en geleide meditaties.

Week 1: Welkom in de wereld van meditatie

Johan Noorloos vertelt je meer over de basisbeginselen van mediteren. Johan bouwde de afgelopen tien jaar op diverse terreinen een schat aan ervaring op. Met zijn lessen, opleidingen, lezingen en boeken is hij gedreven zijn kennis en inzichten te delen.

Week 2: Het effect van stilte

Johan Noorloos neemt je mee op reis door je lichaam en leert je over de waarde van stilte.

Week 3: Yoga Nidra

Moena de Jong neemt je mee mee in de wereld van Yoga Nidra. Ervaar diepe ontspanning met: Yoga Nidra, ook wel Yoga slaap genoemd. Moena deelt haar passie voor connectie al jaren in de vorm van Pranayama, Vinyasa, Hatha, filosofie en Ayurveda.

Week 4: Visualisatie en meditatie

Meditatiedocent Tijn Touber neemt je mee in de wereld van visualisatie en meditatie. Tijn is auteur van verschillende bestsellers over verlichting en meditatie.

Week 5: Silent Sitting

Ervaar een meditatiemethode begeleidt door Sijbrand Maal waarin alles er ‘gewoon mag zijn’. Met behulp van yoga, meditatie, diverse fantastische methodes en spirituele leraren vond Sijbrand zichzelf als dat wat alles in essentie is.

Week 6: Yin yoga

Ultieme overgave met Yin Yoga. Yin yoga is een langzame vorm van yoga om je bindweefsel te stimuleren.

Naast het wekelijks programma va deze online meditatiecursus ontvang je ook nog bonusvideo’s van onder andere Tijn Touber én vind inspirerende podcasts van diverse lessen en meditaties.

Ga mee op reis in jezelf

Het is nu een goed moment om meer rust en balans te vinden, liever voor jezelf te zijn, je niet te verliezen in je gedachten én natuurlijk jezelf te inspireren tijdens het ‘zitten in stilte’. Leer de rust in jezelf te vinden en start vandaag nog met deze online meditatiecursus.

Share :

Teacher

Johan Noorloos

Ik ben dankbaar voor iedereen die zichzelf uitdaagt om bij de basis te beginnen en daarna de verdieping op te zoeken. Het feit dat ik zelf inmiddels al meer dan vijftien jaar trainingen geef, heeft mijn eigen yoga-ervaring sterk beïnvloed. Gaandeweg merk je wat werkt en niet werkt, wat goed voelt en wat minder goed.
Voorwaarden

Wanneer je de online cursus via ons aanschaft kom je in het winkelwagentje met de betreffende cursus op de website van de Nieuwe Yogaschool. Vanuit daar moet je nogmaals de check-out invullen waarna je afrekent en direct toegang hebt tot de cursus.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz