Online one day retreat

Behoefte aan een adempauze en tijd voor jezelf? Gelukkig hoef je dit niet te plannen en kun je direct aan de slag met dit one day retreat. Johan, Sijbrand en Mariken begeleiden jou tijdens dit retreat in je eigen huis.

Hoe ziet het one day retreat eruit?

Het One Day Retreat is een ééndaags retreat gevuld met 7 inspirerende video’s. Hiermee maak je een reis vol yoga, meditatie & ademwerk. Het programma bestaat uit vier kortere practices en twee practices van een klein uur. Je kunt de practices inpassen wanneer het jou uitkomt. Het programma is verdeeld in een ochtend-, middag- en avondprogramma, maar kun je ook los van elkaar beoefenen.

  • Mediteer en reflecteer met Johan.
  • Flow en verstil met yogalessen van Johan en Mariken.
  • Ervaar de kracht van je adem met simpele, maar krachtige ademhalingsoefeningen met Sijbrand.

Neem een dag vrij, zet je telefoon uit en laadt op. Je kunt deze one day retreat zo vaak als je daar zelf behoefte aan hebt herhalen. Je hebt namelijk een levenslang toegang tot dit One Day Retreat.

Vraagt het alledaagse leven ook je aandacht? Dan kun je de practices inpassen op momenten dat het jou uitkomt.

Vandaag is helemaal voor jou, om een dag lang aandacht te geven aan dat wat vaak geen aandacht krijgt. Een uitnodiging om bewust aanwezig te zijn. Ervaar hoe yoga, meditatie & ademwerk jou meer rust en balans kan brengen. Een retreat voor één dag, maar waar je je leven lang baat bij hebt.

Het one day retreat is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een toegankelijk retreat met meditatie, yoga, en ademwerk om weer tot rust te komen.

Teacher

Johan Noorloos

Ik ben dankbaar voor iedereen die zichzelf uitdaagt om bij de basis te beginnen en daarna de verdieping op te zoeken. Het feit dat ik zelf inmiddels al meer dan vijftien jaar trainingen geef, heeft mijn eigen yoga-ervaring sterk beïnvloed. Gaandeweg merk je wat werkt en niet werkt, wat goed voelt en wat minder goed.
Voorwaarden

Wanneer je de online cursus via ons aanschaft kom je in het winkelwagentje met de betreffende cursus op de website van de Nieuwe Yogaschool. Vanuit daar moet je nogmaals de check-out invullen waarna je afrekent en direct toegang hebt tot de cursus.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review