Videocursus Onrustig gevoel in je hoofd

Heb jij last van een onrustig gevoel in je hoofd? Deze onrust wordt vaak veroorzaakt door de wirwar aan gedachtes die je hebt over van alles en nog wat. Deze gedachtes gaan vaak over het verleden, de toekomst of over problemen die in je leven spelen. Het is niet mogelijk om problemen te voorkomen en ook niet om de toekomst te voorspellen. Je jouw leven wel op zo’n manier inrichten dat de basis goed, waardoor je zelf geen onnodige problemen creëert.

Heb je onrustig gevoel? Dit zijn de kenmerken:

  • Je zoekt naar bevestiging van buitenaf;
  • Je wordt onrustig van de onzekerheden en problemen in je leven;
  • Je weet soms niet meer wat je hieraan kan doen om dit te veranderen;
  • Je worstelt meer met het leven dan je zou willen;

Je hoeft je geen zorgen te maken, er is een oplossing voor.

Videocursus Leven in Flow

Met de videocursus leven in flow ga je werken aan het onrustig gevoel in je hoofd. In maar liefst 8 videolessen ga je mee op het achtvoudige pad van de Boeddha. De videocursus is totaal niet zweverig, sterker nog hij is juist heel praktisch ingestoken. Je leert hoe je een goed leven kan leiden door het implementeren van een paar eenvoudige leefregels. Deze leefregels gaan ervoor zorgen dat je juist gaat spreken, juist gaat handelen en de juiste intenties hebt. Op deze manier zorg je voor een goede basis waarin je weinig problemen creëert en je gaat leven in flow.

De lessen en de wijsheden van het achtvoudige pad zijn al duizenden jaren oud, maar nog steeds treffend en toepasbaar in de tijd waarin we nu leven. We geven er een eigen hedendaagse touch aan zodat jij je er nog beter mee kan identificeren.

 

videocursus leven in flow

Na deze videocursus:

  • Creëer je gegarandeerd minder problemen;
  • Heb je meer rust in je hoofd;
  • Voel je je vaker gewoon goed;
  • Weet je hoe je in de basis een goed leven leeft.

De cursus zit boordevol wijsheden die jou helpen een goed leven te leiden en zorgt voor minder onrust in je hoofd. Door een paar eenvoudige aanpassingen te leren zorgt deze cursus ervoor dat je minder problemen creëert en de onrust in je hoofd verdwijnt.

Inhoud:

De lessen bestaan uit 8 video’s, audiobestanden, theorie en toegankelijke, leuke opdrachten (niet meditatie-gerelateerd). Je krijgt ook een handig digitaal notitieboekje om deze oefeningen uit te kunnen werken.

Teacher

Loes & Tjalling

Wij zijn Loes & Tjalling, de oprichters van Stilte.nl. Een aantal jaren geleden zijn ook wij gestart met een zoektocht naar geluk. Het is erg verleidelijk om geluk te zoeken in de toekomst. Om telkens op zoek te gaan naar dingen die je een positief gevoel geven. De paradox is dat deze oneindige zoektocht je juist blind maakt voor het echte geluk.
Voorwaarden

Nadat je de bestelling hebt geplaatst kom je op onze check out. Doordat je hier nogmaals je gegevens opgeeft ontvang je een directe inlog naar de Masterclass zodat je meteen van start kunt gaan.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review