Op zoek naar Reiki Amsterdam? Wil jij in een healing sessie ervaren wat reiki voor jou kan doen? Deze reiki healing sessie wordt gegeven in Amsterdam door Marvin Zwart. Bij reiki wordt de universele energie via de behandelaar aan jou doorgegeven. Wanneer je je openstelt voor de helende frequenties heeft reiki zijn beste werking. Reiki zorgt ervoor dat jouw energie weer goed door je lichaam gaat stromen waardoor jij en jouw chakra’s weer in balans komen.

Wat is reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Door handoplegging wordt er met Reiki universele energie doorgegeven. Reiki is een universele energie die overal om ons heen en in alles doordrongen is. Vertaald, Reiki zijn twee Japanse karakters Rei en Ki, waar Rei universeel, goddelijk is en Ki energie, geest, levenskracht is.

Hoe gaat een reiki behandeling in zijn werk?

De reiki behandeling kan zowel zittend als liggend gegeven worden. Het is mogelijk om te kiezen tussen een reiki behandeling met of zonder aanraking. Je kunt je kleding gewoon aanhouden tijdens de behandeling. Ieder lichaam reageert verschillend op een reiki behandeling.

Reiki is de energie van balans, harmonie en gezondheid en werkt op de volgende niveaus:

  • fysiek
  • emotioneel
  • mentaal
  • spiritueel

Een reiki healing sessie reinigt het lichaam van “negatieve” ophopingen en laadt het op met nieuwe energie. De reiki sessie duurt 60 minuten en wordt gegeven in huiselijke kring (met aanwezigheid van katten) in Amsterdam-West.

 

Teacher

Marvin Zwart

Hairstylist van Carice van Houten, Jelka van Houten, Kim Feenstra en Lauren Verster. De behoefte ontstond steeds meer om behalve aan de buitenkant ook steeds meer aan het innerlijk te werken en mensen bij te staan. Zijn spirituele reis begon toen hij thuiszat met een burn-out en na 3 maanden te horen kreeg dat hij een tumor in zijn wervelkolom had. Hij wist dat hijlees meer
Voorwaarden

Deze sessie is op locatie in Amsterdam-West. Tegen een meerprijs van € 15,- is het ook mogelijk om op locatie binnen de ring van Amsterdam te komen. Wanneer je een sessie wilt uitbreiden kan dit tegen een tarief van € 75,- per uur. Je hoeft de sessies niet meteen te betalen, dit doe je op de locatie. Na het aanvragen van een sessie neemt Marvin snel contact met je op om de sessie(s) in te plannen.

Locatie

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review