Thetahealing werkt op je geest, lichaam en ziel. Met thetahealing kun je beperkende overtuigingen opruimen. Hierdoor kun je het leven leiden met positieve gedachten. Door meditatie creëert de Thetahealing sessie van Marvin Zwart een positieve levensstijl. Thetahealing is een meditatietechniek en spirituele filosofie met als doel dichter bij de bron te komen.

Thetahealing leert hoe je je eigen natuurlijke intuïtie kunt gebruiken, vertrouwend op onvoorwaardelijke liefde van de bron. Door je hersengolfcyclus te veranderen om de “Theta” -staat op te nemen, je daadwerkelijk kunt zien hoe de bron onmiddellijk fysiek en emotioneel welzijn creëert. Jouw intuïtieve vermogens kunnen gebruikt worden voor spontaan fysiek en emotioneel welzijn.

Met theta healing kun je werken aan trauma’s en blokkades en negatieve overtuigingen die opgeslagen zitten in het onderbewustzijn.

Hoe verloopt een thetahealing sessie?

De sessie begint altijd met een visualisatie meditatie waarbij we focussen op de ademhaling en we contact maken met de bron. Vanaf dat moment is je brein in een theta staat en vanuit deze plek kunnen we op zoek gaan naar jouw overtuigingen en die weg halen of veranderen naar andere overtuigingen. Vanuit de theta staat ga je heel makkelijk in regressie naar andere periodes in je leven en kun je heel makkelijk naar bepaalde momenten in je jeugd gaan die cruciaal waren bij het vormen van jouw eigen identiteit. Door het het opruimen of helen van trauma’s en negatieve overtuigingen maak je een weg vrij om in volledige vrijheid te leven. Trauma’s uit het verleden kunnen vaak onbewust meespelen op verschillende vlakken zonder dat je dit misschien zelf bewust weet. We maken het onbewuste bewust.

Voor wie is een thetahealing geschikt?

  • Wanneer je trauma’s uit het verleden wilt verwerken.
  • Als je negatieve overtuigingen hebt over jezelf.
  • Als je het idee hebt dat er dingen zijn die in de weg staan.
  • Wanneer je last hebt van een familie trauma, zoals een oorlogsverleden.
  • Iets zit je dwars maar je weet niet wat.
  • Wanneer manifesteren niet lukt.
  • Je wilt je spiritueel ontwikkelen maar je weet niet waar je moet beginnen. (Kom er achter wat je talent is)

Deze theta healing sessie duurt 75 minuten en wordt gegeven in huiselijke kring (met aanwezigheid van katten)  in Amsterdam West.

 

Share :

Teacher

Marvin Zwart

Hairstylist van Carice van Houten, Jelka van Houten, Kim Feenstra en Lauren Verster. De behoefte ontstond steeds meer om behalve aan de buitenkant ook steeds meer aan het innerlijk te werken en mensen bij te staan. Zijn spirituele reis begon toen hij thuiszat met een burn-out en na 3 maanden te horen kreeg dat hij een tumor in zijn wervelkolom had. Hij wist dat hijlees meer
Voorwaarden

Deze sessie is op locatie in Amsterdam-West. Tegen een meerprijs van € 15,- is het ook mogelijk om op locatie binnen de ring van Amsterdam te komen. Wanneer je een sessie wilt uitbreiden kan dit tegen een tarief van € 75,- per uur. Je hoeft de sessies niet meteen te betalen, dit doe je op de locatie. Na het aanvragen van een sessie neemt Marvin snel contact met je op om de sessie(s) in te plannen.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz