Cursus Verbinden met de energie van de Maan

Deze online cursus Verbinden met de energie van de Maan is een praktische online cursus waarin je stap voor stap alles leert over de Maan. De invloed van de maan op jou en hoe je deze maanenergie kunt gebruiken in het dagelijkse leven. Het doel van deze cursus is om jou te leren hoe je gebruik kunt maken van de magische energie van de Maan. Je leert hoe je de Maan iedere maand kunt gebruiken als zelfreflectie-instrument, waardoor je bewuster wordt, inzicht krijgt in jezelf en hoe je de energie kunt gebruiken om doelen te bereiken en dromen te manifesteren.

De invloed van de Maan op het leven op Aarde is ontzettend groot. De maan veroorzaakt bijvoorbeeld eb- en vloed, bergen zijn een paar millimeter hoger als de Maan boven hun toppen staat, de Maan beïnvloedt de sapstromen in planten, een zwangerschap duurt ‘tien-manen’ en sommige dieren, vooral zeedieren, laten zich in hun trek en paringsgedrag beïnvloeden door de stand van de maan.

Het is niet verwonderlijk dat de maan ook invloed heeft op ons leven. De Maan is verbonden met ons onderbewuste en ons verleden en werkt in op ons gevoel. Door het ritme van de Maan te volgen leer je van binnen naar buiten te leven. Je connect eerst met je vrouwelijke energie, met je gevoel, je intuïtie. En vanuit daar kom je in actie te komen. Doelgericht en met daadkracht!

In de Online cursus Verbinden met de energie van de Maan leer je:

 • Hoe de energie van de Maan werkt
 • Je agenda aan te passen aan de Maancycli
 • Hoe je de Maan kunt gebruiken als reflectie-instrument
 • Rituelen en ceremonies om met de Maan te werken
 • Hoe je angsten en schadelijke gedachten kunt loslaten met Volle Maan
 • Hoe je dromen kunt manifesteren met behulp van de Nieuwe Maan

De online cursus Verbinden met de energie van de Maan bestaat uit de volgende modules

Module 1 : Inleiding

In deze module word je welkom geheten, wordt het doel van de cursus duidelijk gemaakt en leg ik je uit hoe deze cursus werkt.

Module 2 : De Maan

In deze module wordt uitgelegd hoe de Maan invloed uitoefent op het leven op Aarde, worden enkele theoretische feiten genoemd en krijg je uitleg over de verschillende Maanfasen.

Module 3 : De Maan in de astrologie

In deze module wordt uitgelegd hoe een geboortehoroscoop in elkaar zit en de twaalf astrologische tekens worden behandeld. Ook leer je wat voor energie er op aarde heerst wanneer de Maan in een bepaald teken staat.

Module 4 : Opzetten van een Maancirkel

In deze module leer je hoe alles over het opzetten van een Nieuwe- en een Volle Maancirkel. Je leert hoe je zelf thuis een Maanritueel kunt opzetten, maar ook hoe je dit doet voor een groep.

Module 5 : Maanwerkboeken

In deze module vind je 24 verschillende Maanwerkboeken. 12 werkboeken voor de Nieuwe Maan en 12 werkboeken voor de Volle Maan. In ieder werkboek vind je een uitleg van de energie die dan speelt, een meditatie en oefeningen.

Module 6 : Tools

In deze module wordt uitgelegd welke tools handig zijn om te gebruiken als je wilt leven met de energie van de Maan.

Module 7 : Jouw Maanteken + Toekomst voorspellen

In deze module wordt uitgelegd hoe jij jouw persoonlijke Maanteken kunt achterhalen en hoe je aan de hand van jouw persoonlijke geboortehoroscoop jouw toekomst kunt voorspellen met Volle en/of Nieuwe Maan.

Wat krijg je als je deze cursus besteld?

 • Toegang tot een online cursus met 6 modules
 • Ruim 27 korte video’s met uitleg
 • 3 Werkbladen om je kennis te testen
 • 4 werkboeken over het opzetten van een Maancirkel
 • Een digitale Maankalender voor 2021
 • Toegang tot het besloten FB account waarin je contact kunt maken met andere Moonsisters

En waar misschien wel de meeste waarde in zit is dat je iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan een Maanwerkboek (24 werkboeken in totaal!) krijgt met een uitleg over de energie die dan speelt, meditaties en oefeningen.

Deze online cursus is iets voor jou als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je ernaar verlangt om je leven bewust te creëren. Je leert hoe je aan de hand van meditaties, affirmaties en oefeningen jezelf bewust kunt verbinden met de energie van de Maan. Of als je meer wil weten over de magische werking van de Maan en hier nog helemaal niets van afweet. Als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je je leven graag bewust creëert. Als je gelooft en vertrouwt dat een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling de beste manier is om je geld uit te geven, omdat het altijd weer naar je terugkomt.

Share :

Teacher

Leida Groot

Opleiding & Kennis - Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit - Twee jaar lang privéles gehad in de Psychologische Astrologie - Cursussen gevolgd aan de Astrology University - Volgt nu de 5-jarige Astrologie Opleiding van Ishtar
Voorwaarden

Nadat je de cursus hebt betaald krijg je direct per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd. Hiermee kun je inloggen en onmiddellijk de cursus volgen. Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz