Vertrouwen online yoga nidra les

Deze online yoga nidra les van Prana Yogi geeft je vertrouwen in het leven en in jezelf. Vertrouwen hebben in jezelf zorgt voor ontspanning en helpt je gedachtes en angsten loslaten. Yoga Nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd omdat je alleen maar hoeft te liggen. Het brengt je lichaam en geest in een diepe ontspanning. Ga zo ontspannen mogelijk liggen en verder hoef je alleen maar te luisteren.

Plan wat extra tijd in zodat je na een online Yoga Nidra les de tijd hebt om weer even bij te komen. Het kan voorkomen dat je na de les wat wazig bent of lichte hoofdpijn krijgt. Drink altijd wat extra water of thee na de les, loop even naar buiten voor wat frisse lucht of eet een stukje pure chocolade. Pure chocola helpt je om te aarden. Pak je dagboek erbij en schrijf je ervaring op; dit helpt om het effect van de nidra helemaal op te nemen in je lichaam.

Deze online yoga nidra les duurt 34 minuten.

Voor de online yoga nidra les heb je nodig:

  • Dekentje
  • Warme sokken
  • Optioneel: oordopjes, oogkussentje, bolster of opgerolde deken voor onder de knieën, dagboekje om na de les je ervaringen op te schrijven.

Share :

Teacher

Marjolein Blaauwbroek

Yoga is voor mij adem, lucht, energie, bewustzijn. Yoga helpt mij om naar mezelf te kijken, naar mezelf te luisteren en mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik geef niet alleen yogales, maar ik zie mijzelf als yogi. Als yogi leef ik vanuit de yogagedachte; een gedachte die niet achterblijft in de yogastudio of op mijn yogamatje, maar die ik met mij meedraag alsof iklees meer
Voorwaarden

Direct na de betaling ontvang je een link naar de yogales. Je kunt dus direct beginnen. Je mag de les zo vaak volgen als jij wil..

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz