Bliss Ademhalingstechniek

Wil jij op een eenvoudige en makkelijke manier een ademhalingstechniek onder de knie krijgen? Deze zogeheten “bliss” techniek geeft je een nieuwe innerlijke staat van rust, helderheid en levensenergie in slechts 9 minuten. Deze variatie op een Eeuwenoude Ademhalingstechniek werkt als een “RESET-knop”. Door het beoefenen van deze ademhalingstechniek kom je in ontspanning, raakt je hoofd leeg en krijg jij je levensenergie terug.

Bliss ademhalingstechniek

De Bliss ademhalingstechniek is een 9-minuten durende ademhalingstechniek, die je zittend thuis of op je werk kunt doen. Het geeft je een complete RESET van stress en gedachten in je hoofd. De ademhalingstechniek geeft je rust, verbinding en inzicht, brengt levensenergie terug in je lichaam en het activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Deze techniek is makkelijk te beoefenen zonder dat je ervaring hebt met Yoga, meditatie of andere ademhalingstechnieken.

Je hoeft alleen maar rechtop te kunnen zitten, en te kunnen ademen. That’s it. De ademhaling duurt slechts 9 minuten en in krap een half uurtje leer je hoe je deze ademhaling moet doen. Na het beoefenen van deze techniek heb je een tool in handen die jou kan helpen om je meer op je gemak te voelen.

De Bliss techniek is een specifieke variatie op een zo’n 7000 jaar oude ademhalingstechniek uit India. Met deze techniek zet je volgens wetenschappers de “ontspannings-schakelaar” om. Hierdoor komt je lijf in ontspanning. Het is bewezen dat deze ademhalingstechniek stress vermindert. Ook neemt je concentratie toe, verbetert je hartfrequentie, veroudert je lijf trager, en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Wat doet de Bliss ademhalingstechniek?

 • Creëert een “Blank Space” in je hoofd.
 • Brengt levensenergie terug in je lijf.
 • Maakt het mogelijk dat je in een staat van “Bliss” terecht komt.

Deze techniek activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Het maakt hierbij niet uit of je zorgen aan je hoofd hebt, twijfels over jezelf, angstig bent, een deadline hebt, je er af en toe “klaar mee bent”, of gewoon gehaast bent. Iedere vorm van spanning, activeert het stress-systeem. Het sympatische zenuwstelsel. Wetenschap heeft bewezen dat deze ademhalingstechniek werkt als een “ontspannings-schakelaar”. Je komt dankzij deze ademhalingstechniek weer in ontspanning. Het parasympatische zenuwstelsel wordt weer actief. Dit is de tak van het zenuwstelsel dat rust brengt, en ontspanning. In deze staat komt het lichaam in een staat van zelfheling. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam kan alleen actief zijn in de parasympatische tak van het zenuwstelsel.

Beste tijdstip van deze ademhalingstechniek:

Het beste  is om deze  ademhaling ‘s ochtends vóór het ontbijt te doen (het is minder prettig met een volle maag). Je kunt de techniek op ieder moment van de dag doen wanneer je gestresst bent, of behoefte hebt aan innerlijke stilte en rust. Je kunt hem ook doen voordat je ‘s middags naar huis gaat, om het werk achter je te laten, en thuis volledig & positief aanwezig te zijn.

De Bliss Breathing Techniek kan NIET worden gedaan indien:

 • Je zwanger bent en nog nooit eerder ademhalingstechnieken hebt geoefend
 • Een luchtweginfectie of een luchtweg probleem hebt
 • Bij een hartaandoening
 • Wanneer je een rugaandoening hebt
 • Als je onder behandeling bent van een arts en twijfelt of je dit kunt doen

Vraag in deze situatie eerst toestemming aan je huisarts.

 

Bliss ademhalingstechniek cursus

Inhoud Bliss Breathing:

Met de aankoop van het programma krijg je:

 • Toegang tot het Bliss Breathing Techniek online programma met 8 video’s t.w.v. €199 (Engels gesproken). Dit zijn de 5 stappen die je in 28:33 minuut kunt leren
 • Gevorderden programma (4 video’s) t.w.v. €59. Gevorderden Techniek voor het sturen van Levensenergie en het creëren van een gevoel van “Bliss”.
 • “Circular Shamanic Breathing” Bonus audio + infographic
 • Geheim van de Q’ero sjamanen: de “Wiracocha”
 • Cheat Sheet (PDF)
 • 6-weken Planner (PDF)

Share :

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz