Healing membership

Ben jij er aan toe om jezelf te healen? Misschien is het healing membership van de Higher Spirit Academy dan wat voor jou. Voor nog geen vijftien euro per maand krijg je alle healing tools aangereikt om het healingsproces op te starten. Het membership bestaat uit healingsessies, energetische opschoningen, meditaties en trainingen waarmee je aan de slag kunt gaan met jouw helingsproces.

Wanneer je er bewust voor kiest om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en alles dat zich in je afspeelt; al je gedachten, triggers, pijn, gevoelens en emoties, dan kan er een diepgaande en vooral werkelijke transformatie plaatsvinden. Natuurlijk is dat niet altijd even makkelijk, gaat het met ups & downs, maar vanuit die verantwoordelijkheid kom je in beweging en ga je stappen zetten, zodat er werkelijke heling kan plaatsvinden. Je creëert hierdoor steeds meer ruimte voor je ware zelf.

Healing membership

Het healing membership bestaat uit de volgende onderdelen:

Healing & Meditatie

Een groot aanbod healing sessies en meditaties met als doel geblokkeerde energie in beweging te brengen of de rust in jezelf terug te vinden. Toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Energetisch opschonen

Tijdens het energetisch opschonen leer je zware energieën direct afvoeren wanneer deze vrij komen tijdens jouw helingsproces. Laat jezelf regelmatig grondig energetisch opschonen.

Volle maan sessies

Elke maand kun je gratis deelnemen aan de Volle Maan Healing & Clearing. Op deze manier zullen wij jou ondersteunen met de thema’s die zich rondom de Volle Maan afspelen.

Forum & advies

Stel je vraag op het besloten Forum of vraag een persoonlijk advies aan. Op het ledenforum kun je al jouw vragen stellen en ervaringen delen. Ook is het mogelijk om persoonlijk advies aan te vragen, als je wilt weten welke sessies het beste aansluiten bij jouw doelstelling. Zodat je precies weet op welke sessies jij je de komende tijd kunt gaan focussen.

Aanmelden membership

Na je aanmelding heb je direct toegang tot alle sessies en trainingen binnen het Healing Membership, je kunt dus direct aan de slag. Er is altijd een sessie voor je beschikbaar, wanneer jij het nodig hebt. Als je getriggert wordt, emotioneel, of je laag in je energie voelt. Download de gratis app, zodat je de sessies gemakkelijk (offline) op je smartphone of tablet kunt beluisteren. Naast de sessies krijg je ook toegang tot een aantal ondersteunende trainingen, die je verder helpen bij jouw helingsproces.

Of je nu een losse energetische sessies wilt doen of stap voor stap door jouw helingsproces gaat, met het enorme aanbod zit er altijd een juiste sessie voor je bij. Twijfel je welke sessies je gaan helpen bij het behalen van jouw doel?

Wat houdt het membership in?

  • Ideaal voor doorzetters die streven naar een langdurige verandering
  • Direct toegang tot alle content, sessies en trainingen binnen het membership
  • Toegang tot de community
  • Bijwonen live webinars
  • Maandelijks een gratis Volle Maan healing & clearing
  • Persoonlijk advies
  • Ledenkorting op overige ascensie sessies en trainingen

Share :

Voorwaarden

Let op dit is een abonnement. De prijs die vermeldt staat is de prijs per maand. Vergeet je niet op tijd af te melden wanneer je geen gebruik meer wil maken van je abonnement.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz