Membership School of Samkalpa

School of Samkalpa is een online school en community voor spirituele, ambitieuze vrouwen en mannen. Wil jij een expert worden in jouw vakgebied? Succesvol zijn in je persoonlijke en zakelijke leven? In overvloed willen creëren door spiritualiteit en business met elkaar te verweven?  Yes, dan is een lidmaatschap van de School of Samkalpa iets voor jou.

Steffy Roos du Maine gaat al haar kennis op spiritueel en zakelijk gebied met jou delen. De tips en tricks die ze heeft gebruikt om haar bedrijf groot te maken én de spirituele tools die ze gebruikt om als persoon te groeien. Haar businesstips en inzichten op het gebied van zelfontwikkeling, alles komt voorbij in verschillende online cursussen.

Wat gaat School of Samkalpa voor jou doen?

Je gaat je zakelijk en persoonlijk ontwikkelen en toewerken naar jouw versie 10.0. Van startende ondernemers tot corporate climbers en van gevestigde entrepreneurs tot carrièrejagers aan de top.

* De beste tips, tricks en tools van Steffy
* Oefeningen om zelf next level te gaan
* Meditaties die je kunt luisteren wanneer je wilt
* Formats: Excelsheets, mailtjes en teksten die ze gebruikt voor het bijhouden van haar KPI’s, het uitnodigen van podcastgasten, als inspiratie voor mijn Instagram Stories, en meer.

Je gaat werken aan:

  •  je money mindset
  • leert groots te denken
  • visualiseert jouw meest succesvolle versie 10.0 met de unieke meditaties in het membership
  • krijgt toegang tot Steffy’s secrets to success.
  • Ze deelt haar praktische tips, zoals de formats die ik gebruik om mijn KPI’s bij te houden en mijn handboeken op te stellen.

Zet jouw kennis om in actie, zodat je kunt bereiken waar je altijd al van hebt gedroomd.

We vullen de online bibliotheek van School of Samkalpa gaandeweg met superveel waarde op het gebied van spiritualiteit en business om jouw droomleven mee te creëren. Je kunt hierbij denken aan cursussen over het vormen van je mission statement en welke kernwaarden daarbij passen, hoe je meer van jezelf kunt laten zien op social media en wat een spiritueel stappenplan voor succes is.

Als bonus houden we iedere maand een Zoommeeting met elke keer een ander thema, zodat we ook echt elkaar kunnen leren kennen als groep en elkaar over en weer kunnen helpen. Tijdens deze meetings mediteren we samen en werken we in kleine groepjes aan specifieke opdrachten. Zo bouwen we samen aan jouw imperium en de Mindful & Miljonair community.

Omdat jij boordevol ambitie zit, wil je jezelf altijd blijven ontwikkelen. We zijn nooit uitgeleerd. Daarom deelt Steffy haar nieuwste inzichten met jou die ze gedurende het jaar opdoet.

Mission Statement

We beginnen gelijk met een van de belangrijkste dingen: het creëren van jouw mission statement.

In module 1 gaan we jouw missie helder krijgen met een meditatieopdracht.
Deze missie is gebaseerd op jouw kernwaarden die we in module 2 gaan definiëren. Uiteindelijk houd je 3 tot 5 kernwaarden over.
In module 3 gaan we met je missie, kernwaarden, doelen en regels je mission statement vormgeven. Dit document zorgt voor: focus, duidelijkheid bij het maken van keuzes, jezelf goed kunnen profileren en kracht.

Zichtbaarheid

Om zichtbaar te kunnen zijn, moet je eerst weten welke angsten en beperkende overtuigingen je tegenhouden om te stralen. In module 1 gaan we daarmee aan de slag met een schrijfopdracht en meditatie. In deze module gaan we onderzoeken waarom zichtbaarheid belangrijk voor je is en wat het je gaat opleveren. Instagram, YouTube, Facebook, LinkedIn, in module 3 ga je nadenken over waar je zichtbaar wilt zijn en wat je wilt delen. In module 4 deel ik mijn Instagram Cheat Sheet, die je erbij kunt pakken als je Stories gaat maken.Tot slot deel ik in module 5 mijn tips om in de media te komen, zowel vanuit mijn ervaring als eigenaar van online magazine Busines & Bubbles als toen ik zelf de media opzocht.

Spiritueel Stappenplan voor Succes

Als je mijn boek hebt gelezen, heb je dit al eerder voorbij zien komen: het Spiritueel Stappenplan voor Succes. In deze cursus gaan we echt de diepte in met dit stappenplan.  

  • In module 1 zetten we de eerste stap: voelen, waarin we op zoek gaan naar jouw meest succesvolle versie.  
  • Na voelen, volgt verbinden. In module 2 gaan we ons verbinden met ons hoogste potentieel en de wereld om ons heen.  
  • Om echt succesvol te zijn, moet je ook kunnen loslaten. Hier gaan we in module 3 mee aan de slag.  
  • Daarnaast moet je focus hebben om je doelen te bereiken. Deze kennis gaan we uit onszelf halen in module 4.  
  • Tot slot gaan we in module 5 leren om te genieten van de grote en kleine dingen in je persoonlijke en zakelijke leven. 

School of Samkalpa leert jou hoe je spiritualiteit en business met elkaar kunt verweven voor zakelijk succes. Samen gaan we op zoek naar jouw versie 10.0 zodat jij kunt groeien en aan je imperium kunt bouwen. Deze reis delen we met elkaar tijdens de Zoommeetings en in de leeromgeving van Huddle, waardoor we een stevige community neerzetten waarin we leermomenten delen en successen vieren. Dit is jouw tijd om je podium te pakken.

Jouw diensten, talenten, producten, skills en ambitie zijn het waard om gezien te worden. Jíj bent het waard om gezien te worden. Soms heb je daar alleen wat hulp bij nodig.De School of Samkalpa helpt jou en andere ambitieuze vrouwen en mannen om die stappen te zetten, om te groeien, om te shinen. Doe je mee?

Foto: copyright @Stancephotography

Teacher

Steffy Roos du Maine

Ik ben Steffy Roos du Maine, ondernemer, schrijver, spreker en yoga teacher. Ik ben mindful én miljonair, en ik wil graag mensen inspireren door hen spiritueel te laten groeien, ook op business gebied. Ik maak de connectie tussen de spirituele en commerciële wereld, omdat ik geloof dat spirituele ontwikkeling zorgt voor groei van jezelf als persoon én professional. Ik deel graag mijn spirituele tools metlees meer
Voorwaarden

LET OP: De opgegeven prijs is de prijs per maand voor een membership. Bij aankoop heb je één maand toegang tot het membership en het wordt automatisch verlengd. Vergeet dus niet tijdig op te zeggen wanneer je geen gebruik meer wilt maken van het membership.

Schrijf Een Review

Schrijf Een Review